Fysiotherapeut Jorine Spaans

Jorine Spaans studeerde in 2004 af aan de Hogeschool in Leiden. Zij ontwikkelde zich na het afronden van haar studie op meerdere fronten. Haar passie ligt vooral in de actieve benadering in de fysiotherapie en in het geven van medische trainingen, zowel individueel als in groepen.

“Het is geweldig om gezamenlijk het prestatievermogen en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. Mensen voelen zich door onze behandelingen zelfverzekerder en positiever. Het is ontzettend stimulerend om dat te zien gebeuren! Daarnaast merken we dat sporten voor een groot aantal mensen een goede manier blijkt om beter om te gaan met spanningen.”

 

 

Fysiotherapeut Jacqueline Grotenhuis

Jacqueline studeerde in 1988 af aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie. In de negentien jaar dat zij in een gezondheidscentrum werkte, ontwikkelde zij zich tot een all-round fysiotherapeut met brede expertise. Samenwerking ziet zij als een belangrijke voorwaarde om resultaat te boeken. De laatste jaren heeft zij zich samen met haar collega gespecialiseerd in Medische Trainingstherapie.

“Gelukkig ziet de overheid bewegen nu ook als een belangrijk speerpunt. Deskundigen moeten samen optrekken om mensen bewust te maken van het belang van bewegen. Met sporten kun je zoveel bereiken! Gezondheid van hart en bloedvaten, een goede werking van organen en je psyche. Waarom medicijnen voorschrijven wanneer je dat met bewegen kunt voorkomen?”