Fysiotherapeut Jorine Spaans

Jorine Spaans studeerde in 2004 af aan de Hogeschool in Leiden. Zij ontwikkelde zich na het afronden van haar studie op meerdere fronten. Haar passie ligt vooral in de actieve benadering in de fysiotherapie en in het geven van medische trainingen, zowel individueel als in groepen.

“Het is geweldig om gezamenlijk het prestatievermogen en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. Mensen voelen zich door onze behandelingen zelfverzekerder en positiever. Het is ontzettend stimulerend om dat te zien gebeuren! Daarnaast merken we dat sporten voor een groot aantal mensen een goede manier blijkt om beter om te gaan met spanningen.”

 

 

 

Fysiotherapeut Marloes Kop

Marloes is in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de hogeschool Leiden. In de jaren erna heeft zij ervaring opgedaan bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag, in de eerstelijns praktijk en tijdens het werken in het ziekenhuis, op de afdeling oncologie, ouderengeneeskunde en neurologie.

Helpen bij het ondersteunen van persoonlijke doelen, hoe groot of klein die zijn, is belangrijk voor haar.
“Iedereen verdient het om zo goed mogelijk in het dagelijks leven te kunnen functioneren. Als ik kan helpen om iemand sterker, mobieler of met minder pijnklachten te laten functioneren maakt dat het absoluut de moeite waard. Samen hard werken en streven naar het behalen van doelen maakt fysiotherapie dynamisch en uitdagend, het behalen van doelen maakt het leuk en een dankbaar beroep!”