WIJ ZIJN WEER GEOPEND!
Door maatregelen getroffen omtrent het Corona virus en het tijdelijk sluiten van de Uithof en de daarin gevestigde Fit For Free zijn we tijdelijk niet werkzaam in de Uithof maar op de Dreef 78, 2542NK Den Haag. Voor het maken van afspraken of het stellen van vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via Jorine Spaans 06-15870011 of Marloes Kop 06-54607117 of kunt u een e-mail sturen naar fysio2move@gmail.com

We hopen u, zodra dit verantwoord is, u weer te verwelkomen in onze praktijk in de Uithof!

Fysio2move is een praktijk voor fysiotherapie, per 1 juli 2007 gevestigd in sportcentrum Fit For Free gevestigd in evenementencentrum De Uithof te Den Haag.
De fysiotherapeuten van Fysio2move zijn Jorine Spaans en Marloes Kop. Beiden ervaren fysiotherapeuten én zelf enthousiaste sporters.

U ziet het aan onze naam: Wij, 2 fysiotherapeuten, zorgen er sámen met u voor dat bewegen leuk, prettig en normaal voor u wordt en blijft.

Wat biedt Praktijk Fysio2Move?
*
Reguliere behandeling fysiotherapie
*Massage
*Dry Needling
*Medical Taping/Kinesiotaping
*Medische Trainingstherapie met betrekking tot
Diabetes
Overgewicht/obesitas
COPD (w.o, Chronische bronchitis en longemfyseem
Hart-en vaatziekten
Arthrose (Slijtageziekte van de gewrichten)
Osteoporose (botontkalking)
Post-operatieve trainingsbegeleiding/revalidatie
Leefstijladviezen op maat
*Gratis inloopspreekuur

De fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, beschikken over ruime ervaring en contracten met alle zorgverzekeraars.